Hei ja tervetuloa sivuilleni!
Onpa ihanaa, että löysit tänne!

Olen Kaisa, valokuvaajan alku, joka on tekemässä unelmastaan totta ja rakkaasta harrastuksesta työn. Sen lisäksi olen artesaani, kolmen lapsen äiti, kahden koiran omistaja ja yhden miehen vaimo. Olen myös esteetikko, joka ihailee kaikkea kaunista ympärillään.

Sain ensimmäisen järjestelmäkamerani kuusi vuotta sitten ja kesti kauan, että opin ymmärtämään kaikkia sen monimutkaisuuksia. Vielä silloin ei tullut mieleenkään, että kuvaisin joskus työkseni. Tiesin vain, että halusin ottaa sellaisia kuvia, joista pidän ja sen tavoitteen eteen tein huomaamattani töitä monta vuotta ja teen tietysti edelleen. Kuvasin ja kuvasin, erilaisia asioita, erilaisissa paikoissa ja erilaisessa valossa. Eniten olen kuvannut omia lapsiani ja huomannut samalla, että ihmisten kuvaaminen on minulle kaikkein luontevinta.

Olen aina tiennyt, että haluan tehdä työtä, jossa saan ilmaista itseäni ja olla luova, mutta on kestänyt kauan löytää se täysin oma juttu. Viime vuosina olen alkanut saada kuvauspyyntöjä tutuilta ja tuntemattomiltakin ja sen myötä olen huomannut, että tämä on juuri sitä, mitä haluan tehdä - ottaa muillekin kuvia ja toivottavasti juuri niitä lempikuvia. Valokuvaamisen lisäksi pidän perheeni kanssa vietetystä ajasta, hevosista ja ratsastamisesta, juhlien suunnittelemisesta ja somistamisesta, Pinterestin selailusta, matkustelemisesta, huvipuistoista ja hyvästä kahvista.

Kuvaustyylini on melko hempeä ja lempeä. Rauhallisia värejä ja vain vähän rekvisiittaa. Ei jäykkää poseeraamista, vaan enemmän dokumentaarista kuvaamista, tarinan kerrontaa kuvien muodossa. Mieluiten jossain oikein kauniissa miljöössä, mutta minulla on myös vaalea ja valoisa studio Tampereen Hatanpäällä.

Matkani valokuvaajana on vasta alussa, mutta olen vihdoin uskaltanut ottaa ensimmäisen askeleen ja toivon saavani sinut matkalleni mukaan! Jos tyylini uppoaa sinuun ja haluat jotain perinteisistä studiokuvista poikkeavaa, niin tervetuloa kuvattavaksi.

Otetaan yhdessä lempikuviasi.